LAMPENKAPPEN RONDHOEK

Laat ons je wensen weten!

Lampenkap Rondhoek

Een rondhoek-lampenkap is eigenlijk een vierkante of rechthoekige lampenkap met afgeronde hoeken. Deze rondhoek lampenkappen zijn op het moment ontzettend populair. De lampenkappen ogen net wat vriendelijker dan een vierkante lampenkap en passen erg mooi in een modern interieur.

Wanneer de keuze is gevallen op een rondhoek lampenkap, wordt het aangeraden om hier een een ‘vaste’ pendel bij te kiezen, zoals een telescooppendel. Wanneer een rondhoek aan een snoerpendel wordt gehangen, kan deze draaien en hangt de lampenkap niet altijd zoals je wil. Zeker bij 2 rondhoeken dicht naast elkaar geeft een vaste pendel verreweg het mooiste en beste resultaat.

De verschillende afmetingen

Op het moment zijn de volgende rondhoek frames op voorraad (hoogte zelf te bepalen). Wil je graag een andere afmeting, dan wordt deze lampenkap wordt voor jou op maat gemaakt. Stuur ons even een berichtje met je wensen via het offerte formulier.

L x B  
25 x 25 cm
30 x 30 cm
40 x 40 cm
60 x 60 cm
80 x 45 cm
80 x 80 cm

De hoogte van een lampenkap

De hoogte van de lampenkap is ook bij rondhoek lampenkappen per cm aan te geven. Een lampenkap met bijvoorbeeld een afmeting van 40x40cm en een hoogte van 37cm kan gewoon gemaakt worden.